Evenementen Kalender

Rondleiding

Welkom op het sportpark van SSC'55, het sportpark 'Van Wijlen' ligt aan de Bernhardstraat 19 in Sprang-Capelle. Op de foto hieronder ziet u de entree.

alt
Als u het terrein betreed loopt u recht op 3 van de 10 kleedkamers af die op het terrein van SSC'55 aanwezig zijn. Als u langs de kleedkamers afloopt komt u langs de kantine. Hieronder ziet u een foto van de kantine genomen vanaf het hoofdveld.

Aan de andere kant van de kantine vind u ook nog 2 kleedkamers, de overige kleedkamers kunt u ook op de foto hierboven zien aan de rechterkant van de foto. De kleedkamers zijn in het seizoen 2001/2002 compleet gerenoveerd door louter vrijwilligers, hieronder enkele foto's van de kleedkamers.

alt
alt
alt
Ook de fysioruimte is compleet gerenoveerd, ook hiervan een tweetal foto's om u een impressie te geven.

alt
alt
SSC'55 heeft drie voetbal velden en een trainingsveld, voor het eerste veld is nog een inloopveld aanwezig zodat de elftallen zich voor kunnen bereiden op een wedstrijd mocht men nog aan het voetballen zijn. Alle velden op het hoofdveld na zijn voorzien van licht. Hieronder geven we aan de hand van enkele foto's een impressie van ons hoofdveld, met een foto van de tribune en van het elektrische scorebord zo ook van het veld zelf.

Nu we buiten alles zo'n beetje besproken gaan we het nu maar eens over de derde helft hebben, de SSC'55 kantine. SSC'55 heeft een vrij grote kantine waar plaats is voor zo'n 400 man. SSC'55 heeft een tafelvoetbalspel en een kinderspeelhoek voor ontspanning, en er is een disco aanwezig in de kantine waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt. De sfeer in de kantine is vrijwel altijd gezellig, behalve als er verloren wordt door het vlaggenschip van SSC wil het wel eens wat minder zijn. Hieronder vind u weer enkele foto's om u een kleine impressie te geven.

Wij hopen dat we u een beetje wegwijs hebben kunnen maken, voor eventuele vragen kunt u via de menuoptie 'vereniging' contact opnemen dan zorgen wij ervoor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt en beantwoord zal worden.

.

Verzorger

NIX 18