Evenementen Kalender

Ik ben Stijn Verhagen en woonachtig in Sprang-Capelle. Hier woon ik samen met mijn vrouw Dee dee en mijn twee kinderen Fedde en Tatum. Op mijn zesde ben ik lid geworden van S.S.C. ’55 en heb daar ook altijd met veel plezier gevoetbald. Na een aantal jaren bij S.S.C. ’55 in het eerste gevoetbald te hebben, ben ik op zondag gaan voetballen bij WSC. Bij deze club heb ik in de selectie gespeeld en nog een jaar in een vriendenteam. In 2007 ben ik teruggegaan naar S.S.C. ’55 om daar de functie van verzorger te gaan bekleden.

Achtergrond
In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de gezondheidszorg voor Fysiotherapie Van Bommel Drunen - Vlijmen in de functie van sportrevalidatietherapeut. In deze praktijk ben ik verantwoordelijk voor de (medische)fitness. Ook behandel en revalideer ik patiënten onder supervisie van de manueel/fysiotherapeuten. Na het behalen van enkele opleidingen zoals Sporttherapeut en conditie/hersteltrainer heb ik mijn kennis weten te verbreden. Dit heeft er toe geleid dat ik door middel van een onderzoek de sporter kan adviseren over zijn of haar klachten en de begeleiding hiervan. 

Fysiotherapie Van Bommel Drunen - Vlijmen is gestart met een sportmedische spoedlijn, speciaal bedoeld voor sporters die in het weekend een blessure hebben opgelopen en snel door een fysiotherapeut gezien willen worden. Via deze spoedlijn komt u in contact met mijn collega mevrouw Annelies van Kleef-Mier, Sportfysiotherapeut..

Zij zal met u direct een afspraak inplannen op de eerstvolgende werkdag. Annelies van Kleef-Mier onderzoekt, adviseert, behandelt of verwijst u zonodig door voor verder diagnostisch onderzoek. Omdat Annelies en ik nauw samenwerken blijven de lijnen kort en kunt u snel starten met revalideren.

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zijn hier geen kosten aan verbonden.

De spoedlijn is elke Zondag bereikbaar van 19.00-20.00 uur

Telefoonnummer: 06-43420612

CV Stijn Verhagen

Terug

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #OVC'26 2 - #SSC'55 3 25 november 2017 - 14:45
SSC'55
Aanstaande zaterdag de wedstrijd SSC’55 1 -GDC 1 op Sportpark van Wijlen. Aanvang 14.30 uur. SSC’55 2 speelt om 14.30 uur uit bij GVV’63 2.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18