Evenementen Kalender

 Om tot een behandelplan te komen maakt Stijn gebruik van de volgende werkwijze:“Allereerst neem ik een uitgebreid onderzoek af, waarbij ik ook uitleg geef over mijn behandelingsmethoden, waarna ik de cliënt verzoek zich te ontkleden voor een lichamelijk onderzoek. Dit houdt in een visuele observatie (om dislocaties, balans- en statiek-onregelmatigheden vast te stellen) met inspectie (aftasten van het lichaam op structuurverschillen), waarna een blessuregericht functieonderzoek plaatsvindt. Ook kijk ik naar de met de blessure samenhangende en veroorzakende factoren om de juiste behandeling te kunnen geven en kans op herhaling en toekomstige blessures te verminderen of liever te voorkomen.

Bij de therapie behoort natuurlijk ook de controle en nazorg. Verder doe ik ter bevordering van het genezingsproces flexibiliteit- en rekoefeningen en houd me ook bezig met de sportrevalidatie; d.w.z. dat men bij mij conditie- en krachttraining kan doen, en dat ik mij bij S.S.C. ‘55 ook bezighoud met het revaliderend trainen om de speler zo snel mogelijk, maar wel verantwoord weer op zijn oude niveau te brengen. Hierbij zijn vaak de ondersteunde en stabiliserende bandages/tapings onmisbaar en zo er al sprake is van een blessure kan ik overgaan tot een immobiliserende blessure, met dien verstande dat de sporter tot nader order niet traint of speelt, maar zo nodig wordt onderzocht door arts op contra-indicaties. Een heel belangrijk aspect bij dit alles is, dat de sporter ook wordt voorzien van de nodige sportmedische adviezen en instructies om thuis te oefenen. Dat laatste is van belang, want de therapeut kan het symptoom wel bestrijden, maar alleen de sporter kan zijn genezing beïnvloeden en bevorderen.

Ik richt mij op een heel brede groep; dus niet alleen de sporters. Het kunnen ook niet-sporters zijn. Alle leden van S.S.C. ‘55 zijn in feite welkom bij mij voor vragen en onderzoek. Uiteraard hebben de spelers van de selectie de hoogste prioriteit. Wil je een afspraak maken vul dan het online intake formulier in op de site van S.S.C. ‘55. Je bent van harte welkom!”

Terug

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Programma zaterdag 24-2-2018. https://t.co/IrU5brw98S
SSC'55
SSC’55 2 speelt zaterdag 24 februari om 14.30 uur op ons eigen Sportpark Van Wijlen tegen SC Everstein 2.
SSC'55
Zaterdag 24 februari speelt SSC’55 de eerste uitwedstrijd van het jaar. In Andel wordt gespeeld tegen Sparta’30. A… https://t.co/u0PUisPoTd
SSC'55
Vanavond speelt SSC’55 een oefenwedstrijd bij en tegen Achilles Veen. Aanvang 20.00 uur.
SSC'55
RT @waalwijk_nieuws: GVV’63 sleept punt weg bij SSC’55 https://t.co/mye6JOjhQv
SSC'55
RT @WaalwijkNL: GVV’63 sleept punt weg bij SSC’55 https://t.co/2h4vhpjBJb

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18