Evenementen Kalender

Clubacties!

SSC'55 heeft diverse sponsorafspraken met verschillende sponsoren. Hieronder vind u de actuele sponsorafspraken. Profiteer ervan en steun mede SSC'55.

ACTIE 1: Klik hier en word abonnee van Eredivisie Live. Ontvang de eerste twee maanden gratis Eredivisie Live. U steunt hiermee SSC'55. SSC'55 ontvangt een vergoeding als u na drie maanden nog abonnee bent. U biedt hiermee tevens de mogelijkheid om een wedstrijd van SSC'55 uitgezonden te laten worden op Eredivisie Live.

ACTIE 2: Huurt u als SSC'55 lid een puincontainer bij Maton, dan levert dit SSC'55 honderd euro op. Dus heeft u voor uw verbouwing een puincontainer nodig? Neem dan contact op met Maton Groep B.V (0416 - 281468).

ACTIE 3: Bent u als SSC'55 lid van plan om uw woning te verkopen of een nieuwe woning te kopen? Schakel hiervoor Wout Mahieu van Allround Makelaardij Waalwijk in als makelaar. Bij iedere succesvolle verkoop of aankoop gaat er gemiddeld driehonderd euro naar SSC'55. Dus heeft u de kennis van een makelaar nodig? Neem dan contact op met Wout Mahieu (06–43588378).

ACTIE 4: Onlangs is met Holland International, gevestigd op het Raadhuisplein 5a te Sprang-Capelle, een sponsorovereenkomst afgesloten. Onderdeel van dit contract is clubkassponsoring. Voor onze leden houdt dit in dat het voordelig is om een reis of weekendje weg te boeken via dit reisbureau. Bij een boeking komen de € 25,-- reserveringskosten namelijk te vervallen. Daartegenover staat dat Holland International hetzelfde bedrag overmaakt naar de clubkas van onze vereniging. Hier is dus sprake van een dubbele win-win situatie! Holland International krijgt nieuwe klanten, SSC'55-leden krijgen korting en de clubkas wordt gesponsord! Dus mocht je plannen hebben voor een vakantie of weekendje weg, breng een bezoekje aan Holland International!

Verzorger

NIX 18