Evenementen Kalender

As. zaterdag speelt onze “Trots van de Vrijhoeve” wederom een thuiswedstrijd op ons mooie sportpark van Wijlen, dit keer is GVV’63 uit Gameren de tegenstander.

Dit wordt de 3e thuiswedstrijd op rij voor SSC’55 en tot nu toe met wisselend succes. Tweemaal was SSC’55 de bovenliggende partij, maar in de laatste wedstrijd tegen Willem II kon men dit niet in een overwinning omzetten. Een hele zure nederlaag, want een directe concurrent liep hierdoor verder weg. Het probleem bij onze wespen werd weer pijnlijk duidelijk in deze laatste nederlaag. De doelpunten werden ietwat te makkelijk geïncasseerd waardoor SSC’55 al snel tegen een 0-2 achterstand aan keek. Tel daarbij de moeilijkheid om tot scoren te komen bij op en er werd wederom een pijnlijke nederlaag geleden. Zeker dat laatste probleem zal in de 2e seizoenshelft opgelost moeten worden wil SSC’55 de weg naar boven vinden. Tegen Willem II werden zeer veel kansen gecreëerd, maar het ontbrak aan scherpte en creativiteit voor het doel.

Eén ding kunnen we onze jongens in ieder geval niet verwijten; in de laatste wedstrijden werd ook weer keihard gewerkt en gestreden voor elke meter.

Onze tegenstander GVV’63 is aan een solide seizoen bezig. Uit 12 wedstrijden werden inmiddels 19 punten gehaald en vooral het feit dat de ploeg uit Gameren pas driemaal heeft verloren betekent dat de ploeg moeilijk te verslaan is. De wedstijden van GVV’63 staan overigens vaak garant voor vele doelpunten, dit laat het doelsaldo (27 voor en 24 tegen) en de laatste 2 wedstrijden wel weer zien. Uit bij Sleeuwijk werd met 3-3 gelijk gespeeld en thuis tegen sv BLC werd met 4-2 gewonnen.

Hopelijk kunnen we zaterdagmiddag ook genieten van een doelpuntrijke wedstrijd en staat de “Trots van de Vrijhoeve” dan om half 5 aan de juiste kant van de scorestreep. Aan onze Wespen in ieder geval de taak om wederom dezelfde strijdlust aan de dag te leggen als in de laatste wedstrijden. Dit is namelijk de basis om een goede serie neer te gaan zetten. Want een goede serie heeft SSC’55 nodig om uit de degradatiezone te komen en dit is gezien het spelbeeld van de laatste weken zeker mogelijk. Aan ons hondstrouwe thuispubliek wederom de vraag om onze Wespen hierin te steunen.

Aanvang: 14.30 uur

Locatie: sportpark van Wijlen

Rozenbrand Timmerwerken pupil van de week is Jim de Raden

Wedstrijdbal is gesponsord door Hoefnagel totaalbouw  www.hoefnageltotaalbouw.nl

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
SSC'55 - De kantine is vanavond (maandag) GESLOTEN. https://t.co/13bT2z50b9
SSC'55
Uitskagen zaterdag 17-3-2018. https://t.co/1pntCtjfce
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #NEO'25 2 - #SSC'55 2 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 1 - #Altena 1 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 5 - #TSC 2 17 maart 2018 - 14:30

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18