Evenementen Kalender

“Om des keizers baard”

As. zaterdag staat de uitwedstrijd tegen de trotse kampioen Woudrichem op het programma! Op het mooie sportpark het Bolwerk mag SSC’55 gaan proberen wat nog geen enkele tegenstanders lukte dit seizoen, dat is namelijk punten pakken bij de Vissenkoppen.

Woudrichem is namelijk aan een indrukwekkend seizoen bezig. Uit 21 wedstrijden werden tot dusver 60 punten gehaald met een intimiderend doelsaldo van 73 voor en 5 tegen. Alleen uit tegen rivaal Sleeuwijk werd met 2-0 verloren. Ondanks dat de kampioensvlag al gehesen is lijkt de honger van de Vissenkoppen nog allerminst gestild. Vorige week werd Sparta’30 op eigen veld namelijk even vernederd met 0-7. Er was geen enkele mededogen van de kampioen voor de ploeg uit Andel, dat de punten nog nodig heeft in de strijd tegen degradatie.

Onze eigen “wespen” leden een pijnlijke nederlaag tegen sv Capelle. Thuis werd verdiend met 1-3 verloren. Door deze nederlaag en de aankomende wedstrijden (Woudrichem en SVW thuis) moet SSC’55 waken dat het seizoen niet als een nachtkaars uitgaat. Nog 2 nederlagen zou er namelijk voor kunnen zorgen dat we net boven de degradatiestreep eindigen en dit zou jammer zijn na een verder goed seizoen waarin lange tijd bovenin werd meegedaan. Ondanks dat de wedstrijd om “des keizers baard” is zal Woudrichem weer vol voor de overwinning gaan. Hiertegen zal de “Trots van de Vrijhoeve” zich moeten wapenen. Wanneer we niet volledig geconcentreerd en agressief deze wedstrijd ingaan kan er zomaar tegen een grote nederlaag aangelopen worden. Dus aan onze jongens de oproep om de messen nog 2x goed te slijpen dit seizoen.

Supportersfeest 2017

Twitter + Widget + Winkel

SSC'55
RT @RVoetbal: Wilhelmina'26 tegen Woudrichem is zaterdag 'the match': https://t.co/NVdqmyVnKN https://t.co/0Yc1UFCncF
SSC'55
SSC'55 2 speelt om 17.00 uur uit tegen Blauw Geel'38/JUMBO 2. En SSC'55 3 speelt thuis om 14.30 uur tegen SV Reeshof 2.
SSC'55
Morgen staat de eerste competitiewedstrijd op de rol voor SSC'55 1. In Tilburg wacht de uitwedstrijd tegen Willem II aanvang 14.30 uur.
SSC'55
Programma SSC'55 1 23-9-2017 https://t.co/JE7xaTmEZO
SSC'55
Eindstand SSC'55 1 - Elshout 1 eindigt in 1-1.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger