Evenementen Kalender

 “2 down, 9 to go” 

As. zaterdag spelen de wespen de uitwedstrijd in Den Bosch tegen sv BLC. 

Onze “Trots van de Vrijhoeve” heeft een prima laatste weekend achter de rug. In de 2 moeilijke thuiswedstrijden tegen hoogvliegers sv Capelle en Altena werden 4 verdienstelijke punten gehaald. Punten die heel hard nodig zijn in de strijd tegen degradatie, want alle ploegen onderin blijven punten halen. Vooral de eclatante 3-0 overwinning op sv Capelle zal menigeen nog lang bij blijven. Echter het nagenieten is voorbij en as. zaterdag wacht er een nieuwe belangrijke krachtmeting in de strijd onderin. De moeilijke uitwedstrijd tegen directe concurrent BLC staat namelijk voor de deur. BLC heeft 2 punten meer dan SSC’55, maar heeft hier ook 2 wedstrijden meer voor gevoetbald. 

De ploeg uit Den Bosch is aan een wisselvallig seizoen bezig en dit is vooral te zien aan de stand in de 3 periodes. In de eerste periode haalde men namelijk 12 punten uit 8 wedstrijden terwijl men in de 2e periode laatste eindigde met slechts 2 punten uit 8 wedstrijden. In de 3e periode doet men het daarentegen weer goed met inmiddels 6 punten uit 3 wedstrijden. Vooral de uitoverwinning op, misschien wel de beste ploeg in deze 3e klasse, Altena was zeer knap. 

Voor het belangrijke weekend van vorige week hadden we het over 11 finales om degradatie te voorkomen. Er werd gevraagd om te vechten alsof het leven er vanaf hing, het leven dat de mooie 3e klasse D heet. Het afgelopen weekend mogen we concluderen dat de wespen hierin glansrijk zijn geslaagd. Er werd werkelijk voor elke meter gevochten. Maar dit zal nog 9 keer moeten, oftewel 2 down, 9 to go!!! Aan de steun van de supporters zal het wederom niet liggen, want die zullen weer in grote getale afreizen naar Den Bosch. Hopelijk kunnen onze wespen deze supporters wederom met een grote glimlach naar huis sturen, net zoals afgelopen weekend.

Aanvang       : 15.00 uur

Locatie         : sportpark de Meerendonk

 

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Uitslagen zaterdag 21-4-2018. https://t.co/tKMrNgVNPG
SSC'55
Erwin maakt na een blunder van de keeper de 3-1. Het is gelijk de eindstand.
SSC'55
Kevin Knippels maakt de 2-1 in de 85e minuut.
SSC'55
Olympia maakt de 12e de 1-1 terwijl Ema net daarvoor de 2-0 op de schoen heeft.
SSC'55
De 2e helft van SSC’55 - Olympia’60 is begonnen.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18