Evenementen Kalender

“Drie punten als dank voor de support”. As. zaterdag staat de wedstrijd tegen SVW op het programma op ons mooie sportpark van Wijlen. De 2e wedstrijd op rij die nergens meer over gaat voor onze Wespen. Ook voor SVW is deze wedstrijd niet van belang. Men staat vast op de derde plek en kan niet meer voor of achteruit. Voor SVW is het wel taak om blessurevrij en zonder geschorste spelers de nacompetitie aan te vangen.

Om de wedstrijd enigszins belang te geven kan SSC’55 met een winstpartij boven sv Capelle komen en zodoende de beste club van Sprang-Capelle worden. Maar ook dit hebben we niet in eigen hand aangezien sv Capelle volgende week ook nog mag voetballen. Daarnaast zouden we definitief in het bewuste linkerrijtje eindigen na een overwinning.

Maar bovenal zouden de spelers motivatie moeten halen aan het trakteren van het thuispubliek op een goede laatste wedstrijd van dit seizoen. Ook dit jaar waren onze supporters vaak weer in groten getale aanwezig en als dankbetuiging gaan onze Wespen de drie punten in Sprang-Capelle houden.

Supportersfeest 2017

Twitter + Widget + Winkel

SSC'55
RT @RVoetbal: Wilhelmina'26 tegen Woudrichem is zaterdag 'the match': https://t.co/NVdqmyVnKN https://t.co/0Yc1UFCncF
SSC'55
SSC'55 2 speelt om 17.00 uur uit tegen Blauw Geel'38/JUMBO 2. En SSC'55 3 speelt thuis om 14.30 uur tegen SV Reeshof 2.
SSC'55
Morgen staat de eerste competitiewedstrijd op de rol voor SSC'55 1. In Tilburg wacht de uitwedstrijd tegen Willem II aanvang 14.30 uur.
SSC'55
Programma SSC'55 1 23-9-2017 https://t.co/JE7xaTmEZO
SSC'55
Eindstand SSC'55 1 - Elshout 1 eindigt in 1-1.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger