Evenementen Kalender

As. maandag speelt onze “Trots van de Vrijhoeve” een thuiswedstrijd tegen Altena op ons mooie sportpark van Wijlen. Binnen 46 uur na de eclatante, dik verdiende en zeer mooie 3-0 overwinning in de derby tegen Capelle wacht SSC’55 wederom een sterke tegenstander. Iedere rasechte SSC’er zal afgelopen zaterdag met een lach van oor tot oor en opgeheven hoofd het sportpark hebben verlaten.

De wespen haalden niet alleen drie broodnodige punten in de strijd tegen degradatie, maar vooral de manier waarop en de tegenstander zorgden voor een heerlijk gevoel. SSC’55 speelde de derby, zoals gevraagd in de voorbeschouwing, alsof hun leven er vanaf hing, het leven dat de mooie 3e klasse D heet. Hier had sv Capelle vanaf minuut 1 eigenlijk geen antwoord op.

De tegenstander op tweede Paasdag is Altena uit Nieuwendijk. De ploeg die samen met sv Capelle en Noad’32 strijdt om de titel. Ondanks dat door het verlies van sv Capelle de ploeg uit Wijk en Aalburg op dit moment verreweg de beste papieren heeft is de titelrace allerminst al beslist. Iedereen kan van iedereen winnen en wanneer Altena wederom een serie kan neerzetten van 8 overwinningen op een rij (dit deed men dit seizoen al eerder) zal men zeker nog kans maken op de titel. Die serie zal dan een vervolg moeten krijgen in de Vrijhoeve. Na een gelijkspel en een verlies won Altena afgelopen zaterdag namelijk weer een keer met 2-3 bij Herovina. Men zal dit een goed vervolg willen geven, zeker gezien de topper die in hetzelfde dorp zal plaatsvinden op 2e Paasdag. Op sportpark Mandemakers zal Capelle er namelijk alles aan doen om in de kampioensrace te blijven door koploper Noad’32 te verslaan.

Hopelijk kan SSC’55 de komende 10 wedstrijden met dezelfde trots en eergevoel spelen als tegen sv Capelle. Trots en eergevoel dat past bij de mooiste voetbalvereniging van Sprang-Capelle en wat er voor zal gaan zorgen dat we ook volgend seizoen in de 3e klasse zullen voetballen. Want ondanks dat de overwinning tegen sv Capelle voelde als meer dan alleen een overwinning levert het toch ‘slechts’ 3 punten op. En we hebben nog vele overwinningen nodig om onszelf te handhaven. Vermoeidheid mag geen excuus zijn, want ook Altena heeft een volledige wedstrijd in de benen. Hopelijk kan men nogmaals tot het uiterste gaan en een goed resultaat halen. Mocht dit lukken dan weet ik zeker dat geen enkele supporter er moeite mee zal hebben dat men de rest van de week vrijaf neemt….

Aan ons trouwe thuispubliek roepen we wederom op om onze jongens te steunen!

Aanvang          : 14.30 uur
Locatie            : sportpark van Wijlen
Rozenbrand Timmerwerken pupil van de week is Timo de Ridder

Wedstrijdbal is gesponsord door Aannemersbedrijf Van Wijlen BV www.vanwijlen.eu

 

 

 

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Uitslagen zaterdag 21-4-2018. https://t.co/tKMrNgVNPG
SSC'55
Erwin maakt na een blunder van de keeper de 3-1. Het is gelijk de eindstand.
SSC'55
Kevin Knippels maakt de 2-1 in de 85e minuut.
SSC'55
Olympia maakt de 12e de 1-1 terwijl Ema net daarvoor de 2-0 op de schoen heeft.
SSC'55
De 2e helft van SSC’55 - Olympia’60 is begonnen.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18