Evenementen Kalender

Voorbeschouwing Herovina – SSC’55

As. zaterdag spelen de wespen de uitwedstrijd in Herwijnen tegen Herovina.

Onze “Trots van de Vrijhoeve” is met een hele goede reeks bezig! Uit de laatste 3 wedstrijden werden 7 punten gehaald en met deze behaalde punten staat SSC’55 inmiddels op de 10e plaats. Een plaats die aan het einde van het seizoen lijfsbehoud betekent. Afgelopen zaterdag werd directe concurrent BLC met een 1-3 overwinning aan de zegekar gebonden.

 

As. zaterdag staat wederom een wedstrijd tegen een directe concurrent op het programma. Herovina staat namelijk op de 13e plaats met 4 punten minder als SSC’55. De ploeg uit Herwijnen is aan een slechte reeks bezig. Uit de laatste 4 wedstrijden werd er slechts 1 punt gehaald namelijk. Hierbij moet overigens wel de kanttekening worden geplaatst dat dit tegen gerenommeerde ploegen uit de 3e klasse was (Sleeuwijk, Altena, sv Capelle en GDC). En zoals reeds eerder gezegd is elke wedstrijd in deze spannende 3e klasse zeer moeilijk te voorspellen.  

De Wespen kunnen zaterdag een grote stap zetten richting lijfsbehoud, maar makkelijk zal dit allerminst worden. Herovina zal voelen dat dit een cruciale thuiswedstrijd is in de strijd tegen degradatie en alles in het werk zetten om de 3 punten in Herwijnen te houden. Onze Wespen zullen hopelijk voelen dat dit wederom een cruciale wedstrijd is en dat niets vanzelf komt! Wederom zal men moeten spelen met het mes tussen de tanden. Verslappen is simpelweg niet toegestaan, want in deze competitieve klasse krijg je dan direct het deksel op de neus. Aan onze meereizende supporters de vraag om onze jongens wederom in grote getale te komen steunen en ervoor te zorgen dat de busreis terug naar de Vrijhoeve zeer aangenaam wordt. Want niets mooier dan een terugreis met de bus met drie punten in de kofferbak!

 

Aanvang       : 14.30 uur

Locatie         : sportpark de Kol

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Uitslagen zaterdag 21-4-2018. https://t.co/tKMrNgVNPG
SSC'55
Erwin maakt na een blunder van de keeper de 3-1. Het is gelijk de eindstand.
SSC'55
Kevin Knippels maakt de 2-1 in de 85e minuut.
SSC'55
Olympia maakt de 12e de 1-1 terwijl Ema net daarvoor de 2-0 op de schoen heeft.
SSC'55
De 2e helft van SSC’55 - Olympia’60 is begonnen.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18