Evenementen Kalender

Zaterdag speelt onze “Trots van de Vrijhoeve” een thuiswedstrijd op ons mooie sportpark van Wijlen, dit keer is Altena uit Nieuwendijk de tegenstander. En ook nu kan het alle kanten op.

SSC’55 speelde afgelopen zaterdag gelijk in de derby tegen Neo’25. Een gelijkspel dat de verhoudingen goed weer gaf, maar wat was het prettig geweest wanneer we drie punten hadden meegenomen in de strijd tegen degradatie. Door alle resultaten op de andere velden staan we namelijk in verliespunten weer op een nacompetitieplek. 

Onderin blijft het ongemeen spannend

Ondanks dit gelijke spel is SSC’55 aan een goede reeks bezig. In de laatste 5 wedstrijden werden 8 punten gehaald. We kunnen zodoende concluderen dat de winterstop is benut om enkele zaken goed op een rijtje te zetten. Voor de winterstop werden er namelijk slechts 6 punten gehaald uit 9 wedstrijden.

Onderin blijft het overigens ongemeend spannend en is het elke week weer stuivertje wisselen. De onderste 8 ploegen staan namelijk slechts 5 punten van elkaar en zodoende is het moeilijk te voorspellen wie er aan het einde van de rit degradeert of moet gaan voetballen om degradatie te voorkomen.

Altena doet volop mee om de titel

Altena heeft daarentegen andere zorgen. Na een slecht begin van de competitie heeft Altena zich volledig hersteld en doet het mee om de titel voor terugkeer naar de 2e klasse. De degradant had de jacht op de 2 koplopers (Noad’32 en sv Capelle) de afgelopen maanden volledig geopend, maar afgelopen zaterdag kwam er wel wat zand in de machine. Na 8! overwinningen op een rij werd er afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk gespeeld tegen Haaften. De laatste keer dat Altena overigens verloor was op 4 november tegen datzelfde Haaften (1-0).

Het zal zodoende niet eenvoudig worden om de 3 punten in Vrijhoeve te houden. Maar wanneer onze Wespen met dezelfde wedstrijdinstelling, agressiviteit en mentale weerbaarheid kunnen spelen als de afgelopen weken is een goed resultaat zeker mogelijk. Deze 3e klasse D is namelijk zeer competitief en de resultaten van afgelopen zaterdag hebben wederom bewezen dat iedereen kan winnen van elkaar. Of zoals de Engelsen zo mooi kunnen zeggen “it’s anybody’s game”.

Aan ons trouwe thuispubliek roepen we wederom op om onze jongens te steunen in de spannende strijd tegen degradatie.

Aanvang          : 14.30 uur
Locatie            : sportpark van Wijlen
Rozenbrand Timmerwerken pupil van de week is Tim Merkx
Wedstrijdbal is gesponsord door Aannemersbedrijf Van Wijlen BV www.vanwijlen.eu

 

 

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Uitslagen zaterdag 21-4-2018. https://t.co/tKMrNgVNPG
SSC'55
Erwin maakt na een blunder van de keeper de 3-1. Het is gelijk de eindstand.
SSC'55
Kevin Knippels maakt de 2-1 in de 85e minuut.
SSC'55
Olympia maakt de 12e de 1-1 terwijl Ema net daarvoor de 2-0 op de schoen heeft.
SSC'55
De 2e helft van SSC’55 - Olympia’60 is begonnen.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18