Evenementen Kalender

As. zaterdag spelen de wespen de uitwedstrijd in Sprang tegen aartsrivaal NEO’25. Onze “Trots van de Vrijhoeve” heeft een serie goede wedstrijden achter de rug. De serie, waar we om vroegen en die broodnodig was om uit de gevarenzone te komen, werd neergezet in de afgelopen wedstrijden.

Uit de laatste 4 wedstrijden werden namelijk 7 punten gehaald. Naast bij vlagen goed spel werd er vooral keihard gewerkt en voor elke meter geknokt. Een instelling die SSC’55 beloond zag worden in verdiende punten. 

Onze oosterburen zijn daarentegen aan een slechte reeks bezig. De laatste 3 wedstrijden werden verloren en doordat het onderin ongekend dichtbij elkaar staat kan een nieuw verlies as. zaterdag tegen de wespen NEO’25 wederom in degradatiezorgen brengen. Een zorg waarmee men bekend is, echter waarvan men gehoopt had om hier dit seizoen van gevrijwaard te blijven. Een blik op de stand van de 3e klasse D laat zien dat het echt ongemeen spannend is onderin. De nummers 14 en 7 staan slechts op 5 punten van elkaar en er staan zelfs 4 ploegen op 13 punten. 

Traditiegetrouw is SSC’55 de favoriet in deze derby en NEO’25 laat zich altijd graag in de underdog positie drukken. Die underdog positie is gerechtvaardigd wanneer we kijken naar de rijke traditie van SSC’55, van oudsher de grootste en succesvolste vereniging van Sprang-Capelle. Echter wanneer we kijken naar de stand op de ranglijst en vooral de resultaten in de afgelopen jaren van deze derby is NEO’25 de favoriet. Men ziet zichzelf niet graag in deze favorietenrol, maar ik kan geen enkele reden aandragen waarom dit niet het geval zou zijn as. zaterdag. Wanneer we iedere willekeurige supporter de Toto laten invullen zullen de meeste volgers een thuisoverwinning of misschien een gelijkspel invullen. Een uitoverwinning zou gezien de laatste resultaten in elk geval veel geld opleveren. 

Kan NEO’25 met de favorietenrol omgaan en hoe zal SSC’55 presteren vanuit deze ‘ontspannen’ underdogpositie? 

Door de resultaten van de afgelopen weken staat er as. zaterdag niet alleen een berg prestige op het spel, maar bovenal 3 hele kostbare punten. Onze “trots van de Vrijhoeve” kan hopelijk de serie vervolgen en zich meer ademruimte verschaffen onderin. Daarnaast zal een nieuw verlies van NEO’25 betekenen dat men zich weer kan opmaken voor een spannend slot in de onderste regionen van de 3e klasse D. Wanneer SSC’55 met dezelfde instelling en mentale weerbaarheid kan spelen als de afgelopen weken is dit zeker mogelijk. Vaak worden onze wespen in “dé derby van Sprang-Capelle” afgetroefd op strijdlust. Iets wat as. zaterdag niet mag en kan gebeuren. As. zaterdag rond de klok van half 5 weten we meer en hebben we de antwoorden op bovenstaande vragen.

Aanvang       : 14.30 uur

Locatie         : sportpark de Gaard

 

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
SSC'55 - De kantine is vanavond (maandag) GESLOTEN. https://t.co/13bT2z50b9
SSC'55
Uitskagen zaterdag 17-3-2018. https://t.co/1pntCtjfce
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #NEO'25 2 - #SSC'55 2 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 1 - #Altena 1 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 5 - #TSC 2 17 maart 2018 - 14:30

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18