Evenementen Kalender

Senioren

Na de thuisnederlaag in de derby tegen NEO'25  is SSC'55 nadrukkelijker in de gevarenzone gedrukt. In deze zone ontbreekt het vaak aan geluk en valt het kwartje meestal de verkeerde kant op.  Dat scenario speelde zich ook afgelopen zaterdag af in de derby bij SV Capelle.

Het gaat niet goed met de resultaten van SSC’55. De eerste twee competitiewedstrijden werden nog in winst omgezet, maar daarna was het gedaan. Vier nederlagen op rij volgden, waardoor de geel-zwarten in de staart van de ranglijst beland zijn. Afgelopen zaterdag stond dorpsgenoot NEO’25 voor de deur voor de altijd beladen derby.

As. zaterdag staat de derby van Sprang-Capelle weer op het programma. De wespen nemen het op het mooie sportpark van Wijlen op tegen de oosterburen uit Sprang. Neo'25 zal met een volle tank vertrouwen afreizen naar de Vrijhoeve. Uit de laatste 3 wedstrijden werden namelijk 7 punten gehaald tegen goede tegenstanders als Sleeuwijk, GDC en GVV.

In de voorgaande wedstrijd verloor SSC’55 onverdienstelijk van koploper NOAD’32. Afgelopen zaterdag gingen de geel-zwarten op bezoek bij hekkensluiter Altena. Na drie verliespartijen op rij werd het voor SSC’55 weer eens tijd om punten binnen te halen, maar die wens ging niet in vervulling.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Dat is tevens de eindstand. SV Capelle wint met 4-2 van SSC’55.
SSC'55
Door een penalty komt SV Capelle op 4-2.
SSC'55
Speler van SV Capelle krijgt 2e geel. Nog 25 minuten te gaan.
SSC'55
In buitenspel positie scoort SV Capelle 3-2. Scheidsrechter heeft het moeilijk.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18

News Feeds