Evenementen Kalender

Senioren

De afsluitende competitiewedstrijd voor SSC’55 vond afgelopen zaterdag plaats op Sportpark Van Wijlen. SVW uit Gorinchem, dat reeds verzekerd is van een ticket in de nacompetitie voor promotie, was de tegenstander. De kaarten zijn in 3D nog niet allemaal geschud, maar zowel voor SSC’55 als SVW ging het vanmiddag alleen nog om de baard van de keizer.

Lees meer...

“Drie punten als dank voor de support”. As. zaterdag staat de wedstrijd tegen SVW op het programma op ons mooie sportpark van Wijlen. De 2e wedstrijd op rij die nergens meer over gaat voor onze Wespen. Ook voor SVW is deze wedstrijd niet van belang. Men staat vast op de derde plek en kan niet meer voor of achteruit. Voor SVW is het wel taak om blessurevrij en zonder geschorste spelers de nacompetitie aan te vangen.

Lees meer...

Zaterdag speelde SSC’55 de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. De geel-zwarten moesten op bezoek bij kampioen Woudrichem. Op voorhand een bijna onmogelijke opgave; Woudrichem verloor slechts één keer en won verder alle partijen. Met slechts 5 tegendoelpunten heeft het tot nu toe ook nog de minst gepasseerde verdediging in het Nederlandse amateurvoetbal. Ga er maar aan staan.

Lees meer...

“Om des keizers baard”

As. zaterdag staat de uitwedstrijd tegen de trotse kampioen Woudrichem op het programma! Op het mooie sportpark het Bolwerk mag SSC’55 gaan proberen wat nog geen enkele tegenstanders lukte dit seizoen, dat is namelijk punten pakken bij de Vissenkoppen.

Lees meer...

Zaterdag vond de laatste Sprang-Capelse dorpenderby plaats in deze competitie. SSC’55 ontving SV Capelle op Sportpark Van Wijlen. Voor beide ploegen waren er feitelijk geen degradatiezorgen meer en ook de nacompetitie voor promotie lag buiten het verschiet. Wat overbleef was de prestigestrijd om “het kampioenschap van Sprang-Capelle”.

Lees meer...

Supportersfeest 2017

Twitter + Widget + Winkel

SSC'55
RT @RVoetbal: Wilhelmina'26 tegen Woudrichem is zaterdag 'the match': https://t.co/NVdqmyVnKN https://t.co/0Yc1UFCncF
SSC'55
SSC'55 2 speelt om 17.00 uur uit tegen Blauw Geel'38/JUMBO 2. En SSC'55 3 speelt thuis om 14.30 uur tegen SV Reeshof 2.
SSC'55
Morgen staat de eerste competitiewedstrijd op de rol voor SSC'55 1. In Tilburg wacht de uitwedstrijd tegen Willem II aanvang 14.30 uur.
SSC'55
Programma SSC'55 1 23-9-2017 https://t.co/JE7xaTmEZO
SSC'55
Eindstand SSC'55 1 - Elshout 1 eindigt in 1-1.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

News Feeds