Evenementen Kalender

Senioren

Tien punten uit de laatste vier wedstrijden behaalde SSC’55, voordat het afgelopen zaterdag naaste concurrent Olympia’60 uit Dongen op bezoek kreeg. Een opmerkelijke prestatie na een belabberde eerste seizoenshelft. In de derde periode doen de geel-zwarten zelfs mee om de titel. De derde klasse D blijkt wekelijks verrassende uitslagen op de borden te zetten, waardoor het zowel aan de kop als in de staart van de ranglijst ongemeen spannend blijft.

Ruim een week geleden zette SSC’55 naaste concurrent BLC met een 1-3 zege aan de kant; afgelopen zaterdag moesten de geel-zwarten het opnieuw opnemen tegen een directe concurrent.  Herovina is beland in de strijd om de onderste plaatsen en had nog wat recht te zetten tegen de formatie van Arjen Dekkers, die in de eerste seizoenshelft een 1-0 overwinning behaalde.

Voorbeschouwing Herovina – SSC’55

As. zaterdag spelen de wespen de uitwedstrijd in Herwijnen tegen Herovina.

Onze “Trots van de Vrijhoeve” is met een hele goede reeks bezig! Uit de laatste 3 wedstrijden werden 7 punten gehaald en met deze behaalde punten staat SSC’55 inmiddels op de 10e plaats. Een plaats die aan het einde van het seizoen lijfsbehoud betekent. Afgelopen zaterdag werd directe concurrent BLC met een 1-3 overwinning aan de zegekar gebonden.

Na een sportief goed Paasweekeinde, met een klinkende overwinning op SV Capelle en een verdienstelijk gelijkspel tegen Altena, stond zaterdag voor SSC’55 de wedstrijd bij naaste concurrent BLC op het programma. Onder een heerlijk lentezonnetje, maar met een aardig briesje schuin over het veld komen beide teams wat aarzelend uit de startblokken. Na enkele minuten krijgt Teun Kessens voor BLC een kansje als hij op de 16-meterlijn wordt aangespeeld, maar zwak inschiet.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Uitslagen zaterdag 21-4-2018. https://t.co/tKMrNgVNPG
SSC'55
Erwin maakt na een blunder van de keeper de 3-1. Het is gelijk de eindstand.
SSC'55
Kevin Knippels maakt de 2-1 in de 85e minuut.
SSC'55
Olympia maakt de 12e de 1-1 terwijl Ema net daarvoor de 2-0 op de schoen heeft.
SSC'55
De 2e helft van SSC’55 - Olympia’60 is begonnen.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18

News Feeds