Evenementen Kalender

Zaterdag 17 Februari stond er voor de jongens O15-2 een oefenwedstrijd op de agenda. In de competitie wil het tot nu toe nog niet echt lukken, maar elke week staan ze toch weer vol goede moed op het veld, wachtend op een mooie overwinning.

Voor de wedstrijd bleek de trainer Kevin ziek te zijn, dus kon niet aanwezig zijn. Gelukkig kon Patrick zijn plaats vervangen en wilde Carlo deze wedstrijd wel vlaggen. Zo was het team weer compleet en konden we aan de wedstrijd beginnen. Om 10.00 zou de wedstrijd moeten beginnen, maar de jongens hadden een beetje last van ster allures denk, want kwamen pas om 10.03 uur het veld oplopen.

Aan het begin van de wedstrijd was al duidelijk dat dit een mooie tegenstander was, die de wedstrijd mooi gelijk op liet gaan, met een lichte overwicht van onze jongens. Helaas voor Grootte Lindt raakte een van hun spelers al snel geblesseerd en moesten zij met 10 spelers verder, omdat zij geen wissel spelers hadden. Tot de rust kon Grootte Lindt zich prima staande houden met 10 man. Net voor de rust scoorde we, dus konden met een voorsprong de kleedkamer in.

Na de rust kwam iedereen weer met goede moed het veld op. Ondanks de kou waren er genoeg ouders die de jongens aan kwamen moedigen. Al snel begonnen we te merken dat de tegenstander meer problemen kreeg om ons bij te houden, het spelen met 10 spelers begon op te breken. Toch bleven ze ervoor gaan, maar we merkten dat er voor ons wat meer ruimte kwam. Hier werd dan ook goed gebruik van gemaakt en in de 2e helft werd de voorsprong uitgebreid naar een mooie 5-0 overwinning.

Kevin de trainer had belooft een koprol op de middenstip te doen als ze de nul zouden houden, maar helaas was hij vandaag niet aanwezig. Die koprol houden bij de volgende wedstrijd dan maar tegoed, want belofte maakt schuld!

Trots op de jongens gaan we hopen dat ze dit kunnen vast houden en ook in de competitie wat wedstrijden gaan winnen.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
SSC'55 - De kantine is vanavond (maandag) GESLOTEN. https://t.co/13bT2z50b9
SSC'55
Uitskagen zaterdag 17-3-2018. https://t.co/1pntCtjfce
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #NEO'25 2 - #SSC'55 2 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 1 - #Altena 1 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 5 - #TSC 2 17 maart 2018 - 14:30

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18