Evenementen Kalender

Het winterse weer gooide wat roet in het eten bij de voorbereiding van Vrouwen 1. Maar dinsdag werd er dan toch echt serieus geoefend, tegen vierdeklasser MVV'58. S.S.C.'55 won. 

Door het winterse weer van de afgelopen weken zijn meerdere trainingen en wedstrijden helaas afgelast. Niet echt een ideale voorbereiding voor de tweede seizoenshelft. Zeker omdat de competitie voor ons een week eerder begint met aanstaande zaterdag een inhaalwedstrijd tegen Jan van Arckel. Gelukkig stond er dinsdagavond nog één oefenwedstrijd op het programma.

En dit was gelijk een goede test voor ons, want we speelden tegen de dames van MVV'58 uit Meteren. Deze dames spelen een klasse hoger en staan daar op een verdienstelijke tweede plaats.

Hard gras

De omstandigheden waren niet ideaal. Het was ijzig koud en het veld op sommige plekken erg hard. Het spel in de eerste helft was van onze kant niet goed. We waren te veel gefocust op het in toom houden van hun spits en kwamen daardoor zelf niet aan voetballen toe. Ook lieten we grote gaten vallen op het middenveld. MVV maakte hier handig gebruik van en strafte een persoonlijke fout keihard af: 0-1.

Gelukkig konden we vrij snel hierna de score weer gelijk trekken doordat Christy de enige goede aanval van de eerste helft wist af te ronden. Helaas werd het voor rust toch nog 1-2. Kennelijk hadden we niets geleerd van het eerste tegendoelpunt want dit doelpunt was bijna gelijk aan de eerste.

Wakker worden

De trainer gebruikte de rust om ons wakker te schudden. Het moest feller, scherper en de combinaties moesten beter. Ook moesten we de spits loslaten en gewoon ons eigen spel gaan spelen. En dit werkte! De tweede helft waren we de baas op het veld.

MVV heeft geen echte kansen meer gehad en wij gingen met de minuut beter spelen. Dat resulteerde in diverse mooie aanvallen waarvan Vanity er twee met een doelpunt wist te bekronen! Eindstand 3-2!!!  

Een mooie overwinning op een tegenstander die een klasse hoger speelt! Als we de lijn van de tweede helft weten door te trekken naar de competitie dan staan er ons nog mooie dingen te wachten! Te beginnen deze zaterdag in Ammerzoden: aftrap 14:30!

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
SSC'55 - De kantine is vanavond (maandag) GESLOTEN. https://t.co/13bT2z50b9
SSC'55
Uitskagen zaterdag 17-3-2018. https://t.co/1pntCtjfce
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #NEO'25 2 - #SSC'55 2 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 1 - #Altena 1 17 maart 2018 - 14:30
SSC'55
Wedstrijd #afgelast: #SSC'55 5 - #TSC 2 17 maart 2018 - 14:30

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18