De evenementencommissie van S.S.C'55 komt in andere handen. Anja van Leent draagt na de Slotdag van 2017 haar taken over Taken die ze de afgelopen jaren vervulde. Marjelle van Ravenstein, Bianca Lambooy en Wendy Grijsbach nemen de leiding van de evenementencommissie over. Het drietal keek de afgelopen maanden al mee over de schouder van Anja.

Ze vergaderden al een paar keer mee en keken mee over de schouder bij Anja tijdens het paaseieren zoeken en de afgelopen bingo. Hoe regelt Anja alles? Wie helpen ermee? Waar liggen alle benodigdheden? Het drietal geeft aan al enkele ideeën te hebben. Houd deze site en onze Facebook in de gaten voor nieuws over eventuele nieuwe en reeds bestaande evenementen binnen onze vereniging. De evenementencommissie is zoal verantwoordelijk voor de Sinterklaasviering, de Kerstbingo, de Slotdag, de festiviteiten rond Pasen. Activiteiten zowel voor de jeugd als de senioren. De enorme dank namens de hele vereniging gaat uit naar Anja van Leent voor haar onmetelijke inzet voor de evenementencommissie.

Twitter + Widget + Verzorger

Wedstrijd #afgelast: #OVC'26 2 - #SSC'55 3 25 november 2017 - 14:45
Aanstaande zaterdag de wedstrijd SSC’55 1 -GDC 1 op Sportpark van Wijlen. Aanvang 14.30 uur. SSC’55 2 speelt om 14.30 uur uit bij GVV’63 2.

NIX 18