Evenementen Kalender

De evenementencommissie van S.S.C'55 komt in andere handen. Anja van Leent draagt na de Slotdag van 2017 haar taken over Taken die ze de afgelopen jaren vervulde. Marjelle van Ravenstein, Bianca Lambooy en Wendy Grijsbach nemen de leiding van de evenementencommissie over. Het drietal keek de afgelopen maanden al mee over de schouder van Anja.

Ze vergaderden al een paar keer mee en keken mee over de schouder bij Anja tijdens het paaseieren zoeken en de afgelopen bingo. Hoe regelt Anja alles? Wie helpen ermee? Waar liggen alle benodigdheden? Het drietal geeft aan al enkele ideeën te hebben. Houd deze site en onze Facebook in de gaten voor nieuws over eventuele nieuwe en reeds bestaande evenementen binnen onze vereniging. De evenementencommissie is zoal verantwoordelijk voor de Sinterklaasviering, de Kerstbingo, de Slotdag, de festiviteiten rond Pasen. Activiteiten zowel voor de jeugd als de senioren. De enorme dank namens de hele vereniging gaat uit naar Anja van Leent voor haar onmetelijke inzet voor de evenementencommissie.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Programma zaterdag 24-2-2018. https://t.co/IrU5brw98S
SSC'55
SSC’55 2 speelt zaterdag 24 februari om 14.30 uur op ons eigen Sportpark Van Wijlen tegen SC Everstein 2.
SSC'55
Zaterdag 24 februari speelt SSC’55 de eerste uitwedstrijd van het jaar. In Andel wordt gespeeld tegen Sparta’30. A… https://t.co/u0PUisPoTd
SSC'55
Vanavond speelt SSC’55 een oefenwedstrijd bij en tegen Achilles Veen. Aanvang 20.00 uur.
SSC'55
RT @waalwijk_nieuws: GVV’63 sleept punt weg bij SSC’55 https://t.co/mye6JOjhQv
SSC'55
RT @WaalwijkNL: GVV’63 sleept punt weg bij SSC’55 https://t.co/2h4vhpjBJb

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18