Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hoop leden van jouw vereniging. In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van jouw vereniging allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

Zoals aangegeven, er komt een vernieuwde Voetbal.nl app. Maar daarnaast gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in.

1. Het juiste E-mailadres.

Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-maildres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid.

Meer info

De KNVB Wedstrijdzaken app kun je al in de stores downloaden. De Voetbal.nl app is half juli beschikbaar. Binnenkort ontvang je meer nieuws en gaan we je meer vertellen over de exacte datum wanneer de Voetbal.nl app live gaat.

Neem alvast een kijkje op de webpagina.

Twitter + Widget + Verzorger

Dat is tevens de eindstand. SV Capelle wint met 4-2 van SSC’55.
Door een penalty komt SV Capelle op 4-2.
Speler van SV Capelle krijgt 2e geel. Nog 25 minuten te gaan.
In buitenspel positie scoort SV Capelle 3-2. Scheidsrechter heeft het moeilijk.

NIX 18