Evenementen Kalender

Clubnieuws

Tot ons grote verdriet bereikte ons het bericht dat Dingeman Klootwijk vrijdagochtend vroeg is overleden. Afgelopen zomer werd bij Dingeman kanker geconstateerd en de voorbije maanden ging zijn gezondheid hard achteruit.

Beste SSC-ers en mensen die SSC een warm hart toedragen, wegens onvoorziene omstandigheden hebben we zaterdag niemand voor de friettent. Wie zou ons uit de brand willen helpen en 's middags wat patatten en snacks willen bakken? Idealiter tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Maar als je niet de hele middag kunt, zijn andere uren uiteraard bespreekbaar. Heb je interesse, neem dan contact op met Catrien de Roon via 06-28584997 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voorbaat dank!

Op maandag 27 november vindt de Algemene Ledenvergadering weer plaats. Er zijn een aantal interesseante agendapunten, zoals de verkiezing van Twan van Oosterhout als secretaris, vrijwilligersbeleid, verplaatsing sportpark en parkeerproblematiek. We hopen dat er wederom veel mensen aanwezig zijn om met elkaar te spreken over S.S.C.’55.

Klik hier om de agenda te bekijken.

Afgelopen dinsdagavond zijn wij als dagelijks bestuur samen met Sjaak Verduijn naar Dingeman Klootwijk geweest. Zoals de meesten van jullie wel weten is bij Dingeman afgelopen zomer kanker geconstateerd. De situatie van Dingeman gaat nu hard achteruit, maar ondanks dit kan Dingeman er goed over praten en is hij zijn gevoel voor humor allerminst verloren. Daarnaast was hij heel verheugd dat hij onlangs nog zijn 80e verjaardag kon vieren met iedereen die hem dierbaar is. 

Zaterdagavond 21 oktober 2017 is het weer zover, de Feestavond Stichting Supporters SSC'55. Aanstaande zaterdag 14 oktober is de laatste middag dat de kaarten worden verkocht in de SSC'55 kantine! Zorg dat je er op tijd bij bent!

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Dat is tevens de eindstand. SV Capelle wint met 4-2 van SSC’55.
SSC'55
Door een penalty komt SV Capelle op 4-2.
SSC'55
Speler van SV Capelle krijgt 2e geel. Nog 25 minuten te gaan.
SSC'55
In buitenspel positie scoort SV Capelle 3-2. Scheidsrechter heeft het moeilijk.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18

News Feeds