Evenementen Kalender

Clubnieuws

Beste Supporters,

 
Het begon als een idee van Paul Broeks, we gaan het score bord vervangen voor iets nieuws, een scorebord met rolbeboarding en een tekstbord. Hier zijn Paul Broeks en Bert van Wijlen mee aan de gang gegaan, en ja hoor op 1 van de laatste wedstrijden op zaterdag, zei Paul we hebben het scorebord.

Onlangs werden de jubilarissen van S.S.C'55 weer in het zonnetje gezet. Dat gebeurde traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie in onze kantine. Nadat Gert-Jan van Baardwijk de receptie namens het bestuur aftrapte, gaf Sjaak Verduijn met zijn toespraken de jubilarissen het podium dat ze verdienen.

Ronny Birdja heeft onlangs zijn contract met S.S.C.'55 met twee jaar verlengd. De trainer van onze dames begon afgelopen zomer aan zijn klus in de Vrijhoeve. En op wat voor een manier: S.S.C.'55 VR1 staat bovenaan in de vijfde klasse, ongeslagen en met elf punten voorsprong op de nummers twee en drie.

Het bestuur is zeer content met deze prestaties en is daarom ook blij om te kunnen melden dat Ronny langer aan de club verbonden blijft. 

Beste vrijwilligers, de jaarlijkse vrijwilligersavond van S.S.C.'55 nadert snel. Op vrijdag 2 februari is het weer zover! Momenteel rondt het bestuur de laatste voorbereidingen af. Binnenkort valt bij jullie een uitnodiging op de mat. 

Mocht die uitnodiging een week voor de vrijwilligersavond niet bij je bezorgd zijn, en je behoort wel tot onze grote club gewaardeerde vrijwilligers, trek dan even aan de bel bij Antoine Boer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

A.s. zaterdag 6 januari om 13.00 uur zal een elftal van oud-SSC'ers aantreden tegen het huidige 1e elftal.

Na de wedstrijd zal dan de nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in onze kantine. Deze start om 15.00 uur.

Kom gezellig een kijkje nemen op ons mooie sportpark 'van Wijlen' om te zien hoe onze oud-spelers en huidige spelers de Kerst hebben 'verteerd' en neem na de wedstrijd een biertje tijdens onze nieuwjaarsreceptie.

Zaterdag 30 December is de kantine gesloten.

Dinsdagavond 2 Januari zijn we weer open.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
SSC’55 2 speelt zaterdag 20 januari een oefenwedstrijd bij en tegen Sparta’30 2. Aanvang 14.30 uur.
SSC'55
Zaterdag 20 januari speelt SSC'55 1 tegen Zuilichem 1. Deze wedstrijd wordt gespeeld op kunstgras bij GRC-14 in Gie… https://t.co/jKKI11izCB
SSC'55
Alle trainingen van Maandagavond zijn afgelast. https://t.co/WO8Nl9WExq
SSC'55
Correctie: vanavond speelt SSC’55 1 een oefenwedstrijd tegen Oosterhout 1. Maar deze wedstrijd vindt plaats op ons… https://t.co/G6vQ3JPtjg
SSC'55
Donderdag 11 januari speelt SSC’55 1 een oefenwedstrijd bij en tegen Oosterhout 1. De aanvang is 20:00 uur.
SSC'55
A.s. zaterdag 6 januari om 13.00 uur zal een elftal van oud-SSC'ers aantreden tegen het huidige 1e elftal. Na de w… https://t.co/BsZZJ6YUJF

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18

News Feeds