Evenementen Kalender

Clubnieuws

We gaan weer bekeren. Na de voorbereidingen gaat het nu weer om de knikkers. Ons eerste elftal opent zaterdag 2 september het bal in de uitwedstrijd tegen Baardwijk. De aftrap is om 17:00 uur.

Lees meer...

Op woensdag 18 oktober (Herfstvakantie) is het weer zo ver. De Wasp Trophy Junior editie.

Download hier het inschrijfformulier en lever het voor 21 oktober in bij SSC'55 en doe mee!

Download hier het reglement

Ralph Sweebroek traint de komende tijd met Nero bij S.S.C.'55

Wie de komende tijd een herdershond over de velden van S.S.C'55 ziet rennen, moet niet schrikken. Ralph Sweebroek (32) uit Kaatsheuvel oefent met zijn Mechelse herder Nero voor het WK IPO (International Prüfungs Ordnung). 

Lees meer...

Ook zo genoten van het Nederlands dameselftal? Wat een fantastische prestaties leverden de Oranje Leeuwinnen de afgelopen weken. Met het absolute hoogtepunt de finale. Enthousiast geworden van voetbal? Wil je als vrouw of meisje gaan voetballen? Dan ben je bij SSC'55 aan het juiste adres.

Lees meer...

Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hoop leden van jouw vereniging. In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van jouw vereniging allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

Lees meer...

Zoals iedereen ondertussen wel weet heeft Remco Boer afscheid genomen als voorzitter van onze mooie club. Hierbij nog enkele foto's van zijn afscheid.

Lees meer...

Supportersfeest 2017

Twitter + Widget + Winkel

SSC'55
RT @RVoetbal: Wilhelmina'26 tegen Woudrichem is zaterdag 'the match': https://t.co/NVdqmyVnKN https://t.co/0Yc1UFCncF
SSC'55
SSC'55 2 speelt om 17.00 uur uit tegen Blauw Geel'38/JUMBO 2. En SSC'55 3 speelt thuis om 14.30 uur tegen SV Reeshof 2.
SSC'55
Morgen staat de eerste competitiewedstrijd op de rol voor SSC'55 1. In Tilburg wacht de uitwedstrijd tegen Willem II aanvang 14.30 uur.
SSC'55
Programma SSC'55 1 23-9-2017 https://t.co/JE7xaTmEZO
SSC'55
Eindstand SSC'55 1 - Elshout 1 eindigt in 1-1.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

News Feeds