Evenementen Kalender

Clubnieuws

Zaterdag 14 april gaan we met de bus naar Herovina! Wie mee wil kan zich op geven bij Henry Timmermans, via Facebook of Watts App. Wees er snel bij vol is vol! Vertrek 12.15 vanaf de kantine, thuis om 18.15! Bestuur SSC’55 en Stichting supporters SSC’55

Beste SSC-er,

zaterdag (24 maart) is de friettent open van 14.00 uur tot 18.30 uur. Komt allen genieten van heerlijk goudbruine frieten en krokante snacks, gebakken door onze snackbrigade Helna Smit en Karen Beets.

As. zaterdag spelen de wespen de uitwedstrijd in Wijk en Aalburg tegen Noad’32. Onze “Trots van de Vrijhoeve” hoefde afgelopen zaterdag niet te voetballen door de winterse omstandigheden. Hierdoor kon men helaas geen vervolg geven aan de goede serie. Ook de wedstrijd van de tegenstander van morgen werd afgelast en hierdoor kon Noad’32 de vieze smaak van een nederlaag van de week ervoor niet wegspoelen.

Onder voorbehoud van een afgelasting van alle thuiswedstrijden, zal er een heuse pubquiz worden georganiseerd in de kantine van SSC’55.
De toegang en deelname is gratis. Inschrijven kan tot 14:00u en alleen in de kantine. De teams mogen uit maximaal 5 personen bestaan. Toepasselijke drankprijzen voor de nummers 1, 2 en 3.

De friettent zal gesloten zijn, maar onze Allert zal deze middag zorgdragen voor heerlijke gratis snacks.

Zeg het voort, zeg het voort...en tot zaterdagmiddag!

De voetbalplaatjesactie waarbij alle spelers van S.S.C.'55 als plaatje te sparen zijn, start maandag bij supermarkt Plus Frans Andriessen in Sprang-Capelle. Bij aankoop van tien euro aan boodschappen krijg je een pakketje plaatjes. 

Vrijdag 16 februari ’18 was het zover. Een FIFA toernooi voor onze jeugd van JO9 tot en met JO17. Ook vrienden en broers deden mee. Er stonden 10 Play stations klaar om mee te gamen. Eerst was er de poule fase, daarna de 8e finales, deze werden vervolgd door de kwart finales.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Uitslagen zaterdag 21-4-2018. https://t.co/tKMrNgVNPG
SSC'55
Erwin maakt na een blunder van de keeper de 3-1. Het is gelijk de eindstand.
SSC'55
Kevin Knippels maakt de 2-1 in de 85e minuut.
SSC'55
Olympia maakt de 12e de 1-1 terwijl Ema net daarvoor de 2-0 op de schoen heeft.
SSC'55
De 2e helft van SSC’55 - Olympia’60 is begonnen.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18

News Feeds