Evenementen Kalender

Onze aanvallers Erwin van den Hoven en Frank ter Schiphorst spelen zaterdag 15 juli tegen RKC Waalwijk. RKC speelt in voorbereiding op het nieuwe seizoen een serie oefenwedstrijden. De eerste is tegen een samengestelde ploeg van amateurs uit de gemeente. De crème de la crème van amateur voetballend Waalwijk

De wedstrijd start om half 3 op het terrein van NEO'25. De coach van het zogenoemde Regioteam koos voor Frank en Erwin in zijn selectie als afvaardiging van S.S.C.'55.
Erwin over de wedstrijd: "Ik doe mee omdat ik dit een mooi initiatief vind. Amateurs in de regio kunnen een keer proeven aan een hoger niveau. En het is lekker om tijdens de zomerstop alsnog een potje te voetballen met jongens waar je normaal niet mee samen speelt, maar eerder tegen", zegt de spits/linksbuiten. Die andere SSC-aanvaller, Frank ter Schiphorst, zegt vooral mee te doen omdat het hem een keer leuk lijkt. "Met een eventuele uitslag ben ik niet bezig, als we maar een lekker potje kunnen voetballen", aldus de rappe aanvaller die zowel in de punt als op de rechterflank uit de voeten kan. Het Regioteam wordt door de trainer van de organiseerde vereniging samengesteld uit spelers van diverse verenigingen uit de gemeente Waalwijk.

Zaterdag 15 juli
Aanvang: 14:30
entree: €5,- Kinderen t/m 12 jaar €2,50

Erwin in een luchtduel

Frank ter Schiphorst in actie

Frank ter Schiphorst in actie

Supportersfeest 2017

Twitter + Widget + Winkel

SSC'55
RT @RVoetbal: Wilhelmina'26 tegen Woudrichem is zaterdag 'the match': https://t.co/NVdqmyVnKN https://t.co/0Yc1UFCncF
SSC'55
SSC'55 2 speelt om 17.00 uur uit tegen Blauw Geel'38/JUMBO 2. En SSC'55 3 speelt thuis om 14.30 uur tegen SV Reeshof 2.
SSC'55
Morgen staat de eerste competitiewedstrijd op de rol voor SSC'55 1. In Tilburg wacht de uitwedstrijd tegen Willem II aanvang 14.30 uur.
SSC'55
Programma SSC'55 1 23-9-2017 https://t.co/JE7xaTmEZO
SSC'55
Eindstand SSC'55 1 - Elshout 1 eindigt in 1-1.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger